Om LRS

Företaget etablerades 2013, men har mer än 25 års branscherfarenhet. Vi har en stabil ekonomi och en bra tillväxt. Vi befinner oss i Trollhättan samt Göteborg.

Industriemballage till produktion

Hos LRS så har vi stor erfarenhet med att leverera emballagelösningar till produktionsindustrin. Vi har ett brett urval av produkter som är optimerat till att lösa de flesta emballagekrav i denna bransch, tex Automotive , Post/Logistik samt Mejeri.

Vi utvecklar individuella lösningar varje gång

En av de större utmaningarna som vi har när vi utvecklar emballagelösningar till våra kunder, är deras individuella produktionslösningar, eftersom detta leder till att vi måste utveckla individuella förpackningslösningar till varje företag. Våra kunder har gång på gång upptäckt att med produkter från LRS så blir deras unika situationen löst på ett sätt där både ekonomi och logistisk är optimerade.

Kontakta oss gärna och få ytterligare information om vilka möjligheter vi har hos LRS för att utveckla produkter som passar just ert företag.

LRS tänker mycket på miljön, både under utveckling, produktion och behandling av förpackningslösningar. Vi utvecklar och marknadsför produkter som är framställda av miljövänliga material.

Vi är med och arbetar för en bättre miljö och en mer effektiv energiutnyttjning genom att använda flergångsemballage så mycket som möjligt.

Vår erfarenhet med utveckling av kundspecifika emballage garanterar er lösningar som passar till era behov.
Produktutvecklingsarbetet sätter fokus på funktion, design och transportoptimering, såväl som hygien, hantering, lagring och transportförhållande.

Kontakta oss för ett icke förpliktande samtal om era behov av ny och bättre förpackning.
Vi erbjuder kompletta logistiktjänster, inklusive lager, JIT-leverans, streckkods märkning orderplockning osv. Kontakta oss för ett samtal kring en specifik lösning för dina behov.

Vi har också servicen att hålla våra kunders produkter på lager för avrop. Många av våra produkter är skräddarsydda till våra kunder och har specialmått och företagstryck. Vi har goda lagerutrymmen där vi kan förvara våra kunders emballage på ett tryggt och säkert sätt. Alla utleveranser sker från vårt eget lager och vi kontrollerar allt gods som går in och ut därifrån.